Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Cupcakes

Cupcakes

p zoek naar leuke, originele cupcakes om een verjaardag, een bedrijfsfeest, een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid te vieren? De cupcakes van Perfect Pastry bieden eindeloos veel variatie in kleur en decoratie voor elke gelegenheid. Cupcakes zijn eigenlijk leuke mini-taartjes voor één persoon. Ze zijn kant-en-klaar, hoeven niet gesneden te worden en worden op maat gemaakt.

Perfect Pastry maakt cupcakes in vanille, chocolade, kokos en red velvet cakevariant. Maar als u zelf een wens heeft voor een smaak, dan kan dat natuurlijk ook. Standaard bieden we cupcakes gedecoreerd met botercrème, Swiss Meringue botercrème, cheesecream, ganache of met de handgemaakte fondant of marsepeinen decoratie naar keuze. Voor cupcakes is het verder mogelijk deze naar eigen wens of kleur te decoreren met bijvoorbeeld een logo of een foto van eetbaar papier.

Cupcakes op Maat?Contact

Gallery photos Zie de Cupcakes Galerij voor diverse voorbeelden.

Cupcakes Bestellen

Cupcakes kunnen al besteld worden vanaf €1,25 per stuk. De prijzen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Kijk hier voor de prijzen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Perfect Pastry