Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Click here for the new flyer!
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Candy Drip Cake Workshop

Posted on - juni 7, 2017 / Author - JO /

Candy drip cakes, candy drip cake, Drip Cake, drip Taart

Heb jij dat ook? Dat je elke keer dat Swiss Meringue creme probeert te maken maar dat dat niet lukt?
Of misschien elke keer als je die chocolate drip maakt dat die te hard is of juist te zacht? En je weet niet waarom.
Hoe fijn zou het zijn om een heerlijke fluffy en zachte Italian Meringue creme kunnen maken?
Wil jij leren Swiss Meringue Creme te maken?
Dan is de Workshop Candy Drip Cake die we  organiseren iets voor jou.

Tijdens de workshop:

Leer je hoe je een lekkere, zachte Swiss Meringue Creme Maken (volgens onze vertrouwd recept)
Leer je hoe je de taart snijd, vult en smeert af met de Italian Meringue Creme. Door het leren van basis technieken word je meer zelfverzekerd in het maken van mooie taarten.
Leer je onze technieken om een taart strak af te smeren met botercrème of ganache (deze techniek kan je aanpassen aan elke andere taart of cupcakes).
Wij gaan ook drips in verschillende kleuren maken ( Wil je iets voor een babyshower maken dan maken wij roze of blauwe drips).

Je verlaat deze workshop met originele Candy drip cake die goed is voor 8 pers.Deze taart is een eye catcher voor elk feestje.
Je mag het zelf design bedenken en de taart aanpassen naar je wensen.
Dus ben je nog op zoek naar een gezellige, leuke een leerzame taart workshop die je helpt mooie taarten te maken?
Dan mag je Candy Drip Cake Workshop niet missen!

Voor deze workshop hebben wij 3 data ingepland:

23 juni om 14.00 uur

07 juli om 14.00 uur

Workshop prijs is 45,00 eur voor een deelnemer.
Wil je jezelf inschrijven? Dat kan! Meld je jezelf nu met de klik op deze link aan.

Lijkt het je leuk? Schrijf je snel in!Inschrijven

Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!