Candy Drip Taart workshop

Heb je ook vaak dat je elke keer Swiss Meringue crème probeert te maken maar dat het niet lukt?
Of misschien elke keer als je die chocolate drip maakt dat hij te hard is of juist te zacht is? Weet je niet waarom?
Hoe fijn zou het zijn om een heerlijke fluffy en zachte Italian Meringue creme te kunnen maken!
Wil jij leren Swiss Meringue Creme te maken?
Dan is de Workshop Candy Drip Taart iets voor jou.

Tijdens de workshop:

Leer je een lekkere, zachte Swiss Meringue Creme te maken (volgens onze vertrouwde receptuur).
Leer je hoe je de taart snijdt, vult en afsmeert met de Swiss Meringue Crème. Door het leren van basistechnieken word je zelfverzekerder in het maken van mooie driptaarten.
Leer je onze technieken om een taart strak af te smeren met botercrème of ganache. Deze techniek kan je toepassen op elke taart of cupcake.
Leer je ook drips in verschillende kleuren maken. Wil je een drip baby shower taart maken, dan maken wij roze of blauwe drips.

Je verlaat deze workshop met originele Candy Drip Taart die goed is voor 8 pers. Deze taart is een eyecatcher voor elk feestje.
Je mag zelf het design bedenken en de taart aanpassen naar je wensen.
Dus ben je op zoek naar een gezellige, leuke een leerzame taart workshop die je helpt mooie taarten te maken?
Dan mag je Candy Drip Taart Workshop niet missen!

Workshop prijs is 50,00 eur per deelnemer.

Upcoming Workshops

November
13

Candy Drip Taart workshop

schrijf je nu in

December
19

Candy Drip Taart workshop

schrijf je nu in

January
04

Candy Drip Taart workshop

schrijf je nu in
< >

Sweetest seasonal events

Step into the world of Pastry and the arts behind it, always up to date.
No spam we promise, only 4 times a year.