Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Candy Drip Taart Workshop

Posted on - juni 7, 2017 / Author - JO /

drip-taart, ijsje-taart, drip-cake-red-velvet bestellen, drip-taart-bestellen-den-haag

Heb jij dat ook? Dat je elke keer dat Swiss Meringue crème probeert te maken maar dat het niet lukt?
Of misschien elke keer als je die chocolate drip maakt dat hij te hard is of juist te zacht? En je weet niet waarom.
Hoe fijn zou het zijn om een heerlijke fluffy en zachte Italian Meringue creme kunnen maken?
Wil jij leren Swiss Meringue Creme te maken?
Dan is de Workshop Candy Drip Taart iets voor jou.

Tijdens de workshop:

Leer je een lekkere, zachte Swiss Meringue Creme maken (volgens onze vertrouwde receptuur).
Leer je hoe je de taart snijdt, vult en afsmeert met de Italian Meringue Crème. Door het leren van basis technieken word je meer zelfverzekerd in het maken van mooie drip taarten.
Leer je onze technieken om een taart strak af te smeren met botercrème of ganache. Deze techniek kan je aanpassen aan elke andere taart of cupcake.
Leer je ook drips in verschillende kleuren maken. Wil je een drip baby shower taart maken, dan maken wij roze of blauwe drips.

Je verlaat deze workshop met originele Candy Drip Taart die goed is voor 8 pers. Deze taart is een eyecatcher voor elk feestje.
Je mag zelf het design bedenken en de taart aanpassen naar je wensen.
Dus ben je op zoek naar een gezellige, leuke een leerzame taart workshop die je helpt mooie taarten te maken?
Dan mag je Candy Drip Taart Workshop niet missen!

Data workshop

May 25, om 14:00 uur

Workshop prijs is 50,00 eur per deelnemer.
Wil je jezelf inschrijven? Dat kan! Meld je jezelf nu met de klik op deze link aan.

Lijkt het je leuk? Schrijf je snel in!Inschrijven

Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!