Kinderfeestjes

Nu Inschrijven

TIJDELIJK GEVEN WIJ GEEN KINDERFEESTJES

TIJDELIJK GEVEN WIJ GEEN KINDERFEESTJES

– Voor kinderen van 6 tot 12 jaar
– Inclusief limonade en een mini cupcake per kind

U kunt ook een verjaardagstaart bij ons bestellen die tijdens het feestje wordt aangesneden en uitgedeeld aan de kinderen. Vraag naar de mogelijkheden.

U kunt reserveren van woensdag t/m zondag. Gelieve 2 weken van te voren reserveren.

 

Pink cupcake Cupcakes versieren € 15,50 p.p.

De kinderen gaan aan de slag met cupcakes die worden omgetoverd tot een zelfverzonnen en eetbare verrassing. Samen met onze hulp versieren de kinderen de cupcakes met de mooiste uitstekers, vormpjes en kleuren fondant. Het is pas echt een feestje als je zelf mag smullen van het lekkers en je met schitterende cupcakes naar huis gaat!

Er zijn 2 mogelijkheden: Kinderfeestje met vier cupcakes (aangeraden voor 6 t/m 8 jaar) of zes cupcakes (9 t/m 12 jaar) Kosten en duur van het kinderfeestje kunnen verschillen. Bel voor de mogelijkheden.

Pink cupcake

Bol taartjes versieren € 15,50 p.p.

Voor ieder kind is er een vers boltaartje gebakken, die vervolgens helemaal naar eigen idee wordt versierd. Samen met ons versieren de kinderen de boltaartjes met mooie kleuren fondant en leuke spikkels en vormpjes! Van een Minion tot een voetbal en van een glitterbol tot een dierenbol. Alles is mogelijk en niks is te gek! Je neemt je taartje mee naar huis om er heerlijk van te smullen!

Pink cupcake Prinsessentaart maken € 18,50 p.p.

Ieder kind krijgt een klein taartje en een kleine barbiepop. We versieren de taart met talloze kleuren fondant en we decoreren de jurkjes met bijvoorbeeld bloemetjes, sterretjes, en glitters. Aan het einde van de workshop pakken we het taartje mooi in zodat elk kind thuis kan genieten van een zelfgemaakt barbietaartje!

Pink cupcake Koekjes bakken en doosje versieren € 18,50 p.p.

Met een overheerlijk koekjesrecept gaan we aan de slag om de lekkerste koekjes uit te steken, te bakken, en die vervolgens prachtig te versieren met royal icing of fondant. Terwijl de koekjes in de oven staan en de winkel heerlijk gaat ruiken, versieren we een doosje met leuke vrolijke stickers, stiften, linten en papier. Leuk om als verrassing mee te nemen naar huis voor bij de koffie of thee.

Pink cupcake Hightea (vanaf 10 jaar)  € 18,50 p.p.

Gezellig met vriendinnen kletsen en ondertussen lekkere hapjes eten? Dat kan met een kinderhightea bij Perfect Pastry. Jullie worden verwend met zelfgemaakte sandwiches, scones, fruit, heerlijke zoetigheid en natuurlijk vers gezette en losse thee. Er kunnen ook gezelschapsspelletjes meegenomen worden om aan tafel te spelen.

Neem contact voor meer informatie.