Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Click here for the new flyer!
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Kinderfeestjes

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Nu Inschrijven

Kinderfeestjes voor 4 tot 15 personen. Duur: ca. 2 uur.

– Voor kinderen van 5 tot 12 jaar
– Inclusief limonade en een mini cupcake per kind

U kunt ook een verjaardagstaart bij ons bestellen die tijdens het feestje wordt aangesneden en uitgedeeld aan de kinderen. Vraag naar de mogelijkheden.

U kunt reserveren van woensdag t/m zondag. Gelieve een week van te voren reserveren.

Pink cupcake Cupcakes versieren VANAF € 15,50 p.p.

De kinderen gaan aan de slag met cupcakes die worden omgetoverd tot een zelfverzonnen en eetbare verrassing. Samen met onze hulp versieren de kinderen de cupcakes met de mooiste uitstekers, vormpjes en kleuren fondant. Het is pas echt een feestje als je zelf mag smullen van het lekkers en je met schitterende cupcakes naar huis gaat!

Er zijn 2 mogelijkheden: Kinderfeestje met vier cupcakes (aangeraden voor 5 t/m 8 jaar) of zes cupcakes (9 t/m 12 jaar) Kosten en duur van het kinderfeestje kunnen verschillen. Bel voor de mogelijkheden.

Pink cupcake

Bol taartjes versieren € 15,50 p.p.

Voor ieder kind is er een vers boltaartje gebakken, die vervolgens helemaal naar eigen idee wordt versierd. Samen met ons versieren de kinderen de boltaartjes met mooie kleuren fondant en leuke spikkels en vormpjes! Van een Minion tot een voetbal en van een glitterbol tot een dierenbol. Alles is mogelijk en niks is te gek! Je neemt je taartje mee naar huis om er heerlijk van te smullen!

Pink cupcake Prinsessentaart maken € 18,50 p.p.

Ieder kind krijgt een klein taartje en een kleine barbiepop. We versieren de taart met talloze kleuren fondant en we decoreren de jurkjes met bijvoorbeeld bloemetjes, sterretjes, en glitters. Aan het einde van de workshop pakken we het taartje mooi in zodat elk kind thuis kan genieten van een zelfgemaakt barbietaartje!

Pink cupcake Boetseren met fondant € 15,50 p.p.

Met diverse kleuren fondant gaan we aan de slag om een leuk diertje of poppetje te maken. We leren de kinderen de verschillende leuke technieken hoe ze een leuk ‘beeldje’ kunnen maken. Alles zal geplaatst worden op een cakeboard zodat het een leuk tafereeltje vormt en het thuis een mooi plekje kan krijgen en er elke dag van genoten kan worden!

Pink cupcake Koekjes bakken en doosje versieren € 15,50 p.p.

Met een overheerlijk koekjesrecept gaan we aan de slag om de lekkerste koekjes uit te steken, te bakken, en die vervolgens prachtig te versieren met royal icing of fondant. Terwijl de koekjes in de oven staan en de winkel heerlijk gaat ruiken, versieren we een doosje met leuke vrolijke stickers, stiften, linten en papier. Leuk om als verrassing mee te nemen naar huis voor bij de koffie of thee.

Pink cupcake Bloempotje + bloemenkoek versieren € 18,50 p.p.

Eerst gaan we 2 bloemenkoeken versieren met fondant en glazuur. Terwijl die liggen te drogen gaan we aan de slag om een gewoon bloempotje om te toveren tot een mooi kunstwerkje met pailletten, lintjes en stickers. Het geheel is daarna bijna te mooi om op te eten.

Pink cupcake Hightea (vanaf 10 jaar) vanaf € 12,50 p.p.

Gezellig met vriendinnen kletsen en ondertussen lekkere hapjes eten? Dat kan met een kinderhightea bij Perfect Pastry. Jullie worden verwend met zelfgemaakte sandwiches, scones, fruit, heerlijke zoetigheid en natuurlijk vers gezette en losse thee. Er kunnen ook gezelschapsspelletjes meegenomen worden om aan tafel te spelen.

Bij groepen vanaf 12 kinderen geven wij een leuke korting. Contact ons voor meer informatie.

Perfect Pastry

Notice: Our Website uses cookies.

Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!