Perfect Pastry is net verhuisd. * Online bestellen heeft de voorkeur * Bezorgen alleen mogelijk in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar * Afhalen alleen op afspraak

Onze Winkel

De winkel van Perfect Pastry vindt u sinds kort op de Zoutmanstraat 23 in Den Haag. De gezellige winkel is onlangs geheel gerenoveerd, het ontwerp is gemaakt door een binnenhuis architect. Sommige gasten omschrijven de winkel als de binnenkant van een poppenhuis, andere noemen het een visualisatie van de creaties die Nermina maakt.

De heerlijke geur van vers gebak komt u van woensdag tot zaterdag tegemoet als u de winkel binnenkomt. Op deze dagen bakken wij namelijk cupcakes, brownies, carrot cakes, cheesecakes, bruiloftstaarten en veel meer. Binnen in de winkel hebben we enkele tafels waaraan u een kop koffie kunt drinken, én natuurlijk een zoete traktatie kunt proberen. Vrijdag en zaterdag hebben we verse lekkernijen in de toonbank liggen. Als u een op maat gemaakte cake wilt, zal deze 14 dagen van te voren besteld moeten worden. Zo hebben wij de gelegenheid om te zorgen dat alles naar wens is.

shop-details-bakery-the-haguePerfect Pastry wordt niet alleen bezocht om lekkernijen te proeven en heerlijke koffie te drinken. Onze gasten weten ons ook te vinden voor high teas en workshops. Zo kunt u bijvoorbeeld leren hoe de perfecte drip cake gemaakt wordt, hoe wij onze taarten decoreren of leert u de kneepjes van het bakken van een red velvet cake. In onze agenda kunt u snel en eenvoudig een afspraak voor een workshop of high tea plannen.

Benieuwd naar Perfect Pastry? Neem dan direct contact met ons op of kom langs. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Sweetest seasonal events

Step into the world of Pastry and the arts behind it, always up to date.
No spam we promise, only 4 times a year.

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer