Perfect Pastry is net verhuisd. * Online bestellen heeft de voorkeur * Bezorgen alleen mogelijk in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar * Afhalen alleen op afspraak

Taarten & Cupcakes

Taarten/Cupcakes

Op zoek naar een mooie verjaardagstaart, sweet 16 taart of cupcakes voor de opening van je nieuwe winkel? Perfect Pastry maakt het. Bestel de taart op tijd, bij voorkeur twee weken van te voren, zodat we samen uw wensen kunnen doornemen om tot een bijzondere taart te komen. Taarten kunnen al besteld worden vanaf € 4,00 per persoon. Kijk hier voor prijzen. Naast fondant taarten maken wij ook red velvet taart, drip cakes, cheesecakes, carrotcakes, koekjes en macarons. Vraag naar de mogelijkheden.

Taarten Den Haag en Taarten Scheveningen

High Tea

Lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen en dan gezellig smullen van de lekkerste taartjes die wij met  grote passie dagelijks creëren. Vraag naar de mogelijkheden voor een High Tea Thuis of High Tea Babyshower. Wij helpen u graag.

Kinderfeestje

Je doet keukenschort aan en het bakavontuur kan beginen. Met onze hulp maak je de lekkerste koekjes, cupcakes en de mooiste taartjes. En wie weet word jij de nieuwe Cake Boss of Jamie Oliver? Kom gezellig met je vrienden en bak  de coolste verjaardagsfeestje ooit.

Kom langs bij Perfect Pastry!Contact

Workshops

Perfect Pastry Vriendinnenworkshop is de gezelligste manier om lekker samen te zijn en ook iets leuks te maken of te bakken. Met de mooiste taartje die helemaal gemaakt zijn door jou krijg je veel complimenten thuis. Succes verzekerd! Wil je jou nieuwe hobby helemaal onder de knie krijgen en eindelijk die strake taart kunen maken of cupcakes leren bakken die niet instorten geef je dan snel op voor een van onze workhsops.

Cupcakes Den Haag

Bakkerij/ Theeruimte

Onze gezellige winkel, in hartje Scheveningen, is een bezoek meer dan waard. Wij hebben een klein assortiment van de lekkerste bakmixen van de Bakzolder en Funcakes. Verder kunt u bij ons terecht voor Funcakes fondant, marsepein maar ook voor een ruime aanbod van taartdecoraties artikelen zoals uitstekers, silicon molden, kleurstoffen en bakpanen van de bekende merken Wilton en PME. Daarnaast bieden wij een mogelijkheid aan om in onze taartwinkeltje een gezellige High Tea plaats te laten vinden, maar ook bijvoorbeeld een Babyshower en er is zelfs ruimte om een vergadering onder het genot van thee en gebak te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer