Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

How can Perfect Pastry help you?

Bruidstaarten

Een bijzondere taart voor een bijzondere dag. Een bruiloft is iets unieks en daar hoort natuurlijk een de perfecte bruidstaart bij. We kunnen uw taart bereiden in een speciale kleur, in een bijzondere smaak of in een bepaald thema, volledig passend bij de rest van het feest. Alles is mogelijk! Wij bespreken graag uw wensen om gezamenlijk tot het perfecte idee te komen.

Taarten

Uiteraard zijn er meerdere bijzondere dagen in het jaar en kun je ook voor een verjaardagstaart of voor een taart voor een andere feestelijke gelegenheid bij ons terecht! Wij bij Perfect Pastry, nemen de tijd om uw wensen van A tot Z te bespreken voor een uniek resultaat. Elke taart wordt ambachtelijk bereid en is een feest voor het oog.

Cupcakes

Naast onze specialisatie in taarten, maken wij ook met veel liefde cupcakes. Ook om de perfecte cupcake te presenteren, zitten we graag met je aan tafel om de kleur, smaak en decoraties te bespreken!

Workshops

Zelf ook zo’n mooi versierde taart maken? Onze gezellige taart- en cupcakeworkshop is dé gelegenheid voor een vrijgezellenfeestje, babyshower etc. Tieners zijn gek op een 'Sweet Sixteen Sensation' en voor vriendengroepen is er een workshop 'Perfect Friends Pastry'. Wij bieden vanaf 4 personen een workshop naar wens aan, zowel voor particulieren als bedrijven.

What do people say about us?

Leila Prnjavorac

Leila Prnjavorac

"Geweldig lekkere taart en cupcakes met een heerlijke vulling en prachtig versierd resultaat. Wij hebben een taart voor 60 man besteld en iedereen vroeg wie hem gemaakt had. Hij was zo heerlijk, dus we bestellen met de feestdagen weer! Onze dochter komt er graag cupcakes versieren, wat we dus ook regelmatig met plezier doen."

Susanne Scholte

Susanne Scholte

"Bij een bruiloft op het strand hoort ook een taart met dit thema vonden wij. Op Pinterest was al snel de afbeelding gevonden zoals hij er uit moest komen te zien. Nu nog iemand zoeken die heerlijke en mooie taarten kon maken. Al snel kwamen wij terecht bij Perfect Pastry en Nermina verzorgde een heerlijke proeverij voor ons!"

Sanja Taslaman

Sanja Taslaman

"We just had a birthday party with fourteen 5-year-old kids. It sound like a recipe for disaster but it was anything but that. The staff was very helpful with the kids making sure everyone had enough attention and knew what they were doing. The cookies project was executed to perfection. And the cake we had during the break was delicious. Thanks a lot guys!!! We will be back."

Topic Travel

Topic Travel

"To introduce our new logo we asked Perfect Pastry to make a cake for this festive occasion. Then we ordered 20 small cakes with our new logo which were delivered to our clients. The big cake with our fondant logo was a great success. The smaller cakes were also very popular. We were very satisfied with the detailed and precise work from Perfect Pastry."

New
New

Nieuwe Cupcakes

Van carrot cupcakes tot red velvet. Kom proeven!

Find out

Stay Updated
Stay Updated

Newsletter

Schrijf u in via het menu 'Contact' en profiteer van de beste aanbiedingen.

Enjoy the benefits

Succes Stories
Succes Stories

'Perfect' Service

Voor iedereen een persoonlijke touch. Gender reveal taart voor Emma.

It could be you

Follow Us
Follow Us

Nieuwe Hotspot

Volg de omtovering van onze bakkerij tot werkelijke taarten en cupcake meetingsplace!

instagram.com /perfectpastry

Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!