SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Perfect Pasty - Diverse en smakelijke taarten

Luxury modern wedding cakes & sweets

Shop now!

DE PERFECT PASTRY MAGISCHE FORMULE

PERFECT PASTRY – DE TAARTENSHOP OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

Ben je een echte zoetekauw? Komt er binnenkort een feestje aan waar je nog een heerlijke & luxe taart voor nodig hebt? Bij de Perfect Pastry ben je aan het juiste adres. Dé taartenshop met de beste taarten voor iedere gelegenheid. Van verjaardagstaart tot aan bruidstaart en van cupcakes tot aan bananenbrood. Niks is ons te gek.

Naast dat wij de mooiste en heerlijkste taarten maken en decoreren, kan je ook heel eenvoudig een taart bestellen in onze webshop. Het is mogelijk om thema, smaak en grootte van de taart zelf te bepalen en direct te bestellen. Een echte chocoladefanaat of ga je liever voor een fruitsmaak zoals aardbei? Kies wat jij lekker vindt en stel jouw taart helemaal naar wens samen. Een lekkere, bijzondere & trendy taart bestellen was nog nooit zo simpel.

En niet alleen voor taarten kan je terecht bij de Perfect Pastry. Ook voor overheerlijke cupcakes, de tofste taartversiering en leuke workshops is het de place to be!

Bij Perfect Pastry draait alles om echte ingrediënten, goede recepten, creativiteit en als kers op de taart…heel veel liefde!


Maak indruk op collega's met ons creatieve zoete aanbod!

Laat collega's, klanten en werknemers zien hoe dankbaar je voor ze bent, tijdens de kerstmaand met onze business gifts. Het is altijd de verrukkelijkste manier om iemand te verwennen.

Download de brochure

We customize everything!

We at Perfect Pastry take the time to discuss your wishes from A to Z for a unique result. Each cake is prepared according to traditional methods and is a feast for the eyes. What are you waiting for?

Write us

E-mail:
winkel@perfectpastry.nl

Tel: 0643007764

Visit us (order pickup only)

Pickup only:

Tuesday - Saturday at 11:00 or 14:00 hr
Sunday and Monday closed

Van Alphenstraat 60D
2274NC The Hague

For sweet updates
follow us on Instagram

@PerfectPastry

By browsing the website, you are agreeing to our cookie terms and privacy policy. Accept