SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Speciaaltaarten

                            Een speciaal taart voor de speciaal persoon en/of speciaal moment

Wij geloven dat het leven vol zit met redenen om te vieren! En wat is een betere manier om te vieren dan met een heerlijke en speciale taart?  En soms zijn de taart die wij in de webshops hebben of een slagroom taart uit een bakkerij niet special genoeg voor DAT speciaal persoon of moment.

Of het nu gaat om het vieren van een mijlpaal, een speciale gelegenheid, of gewoon het genieten van het leven, onze speciaaltaarten zorgen voor een extra dosis geluk en feestelijkheid.

Van kleurrijke en vrolijke taarten voor kinderfeestjes tot elegante en verfijnde taarten voor bruiloften en jubilea, wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte taart. En als je specifieke dieetwensen hebt, zorgen wij ervoor dat jouw speciaaltaart aan al jouw behoeften voldoet, zonder afbreuk te doen aan de smaak en presentatie.

Met onze speciaaltaarten kan je er zeker van zijn dat jouw feestje of speciale moment eruit springt en een blijvende indruk achterlaat. Dus, laten we samen vieren en jouw volgende bijzondere gelegenheid extra speciaal maken met een heerlijke en op maat gemaakte speciaaltaart!

Het is mogelijk om thema, smaak en grootte van de taart zelf te bepalen. Ben je een echte chocoladefanaat of ga je liever voor een fruitsmaak zoals mascarpone met verse frambozen? Kies wat jij lekker vindt en stel jouw taart helemaal naar wens samen. Een lekkere, bijzondere & trendy taart bestellen was nog nooit zo simpel.

Een taart op maat is te bestellen vanaf 10-12 personen en begint vanaf €120.

Gebruik het formulier hieronder om taart(en) op maat te bestellen.

Wij hanteren een 14 dagen besteltermijn zodat wij zo veel mogelijk tijd hebben om voor jou speciale dag mooiste en lekkerste taart kunen maken en dat heeft tijd en goede planning nodig.

Geen stress als je te laat bent met bestellen! Bij ons begrijpen we dat speciale momenten soms onverwacht kunnen komen. Als je te laat bent met bestellen, geef het dan aan ons door (zet SPOED) en we zullen ons uiterste best doen om jouw speciaaltaart alsnog op tijd te leveren.

Anders kan je altijd even in onze webshop kijken, want daar hebben wij leuke standard taarten die een 72 uur besteltermijn hebben.

We reageren binnen 3 & 4 werkdagen met een prijsopgave, sketch en omschrijving op je aanvraag.

 
 

Verificatie

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer