SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Bruidstaarten

Een bruiloft is iets bijzonders en daar hoort ook een bijzondere bruidstaart bij. Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak of in een bepaald thema, passend bij de rest van het feest. Het kan allemaal. Wij helpen jullie graag om tot een bijzonder idee te komen. Taarten van Perfect Pastry zijn altijd vers en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten. Bruidstaarten zijn bij ons geen routinewerk, maar altijd origineel en persoonlijk voor jullie ontworpen. Bruidstaarten kunnen worden besteld en bezorgd in de regio Den Haag, Rijswijk, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Noordwijk & Westland. Wij komen graag ook in een andere locatie in hele Nederland en Zuid Holland.

Lievelings bruidstaart style

Fondant taarten

Prachtig, luxe en elegant! Love it!

bruidstaart elegant goud bloemen 6 laag
Bruidstaart met witte suiker bloemen-hortensia’s

Moderne botercreme taarten

Chique, stoere of juist een moderne style? Het kan allemaal!

bruidstaart gold rozen 1

Semi naked bruidstaart

Ideal voor een boho style of summer beach wedding.

bruidstaart semi naked pastel scaled

TIP: Persoonlijk taartaansnij service door Nermina is mogelijk. Vraag naar meer informatie.

Interesse in onze heerlijke bruidstaarten?

Download brochure

Vegan bruidstaart bestellen in Den Haag?

Onze vegan bruidstaarten zijn met liefde samengesteld en worden uitsluitend bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Bij Perfect Pastry geloven we dat vegan taarten niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor de ziel. Ook zijn alle bruidstaarten zonder gelatine en alcoholvrij. Onze luxe bruidstaarten worden gemaakt met een breed scala aan heerlijke ingrediënten. Denk aan zacht en vochtig vanillebeslag, rijke chocolade, weelderige frambozencompotes en fluweelzachte botercrème – allemaal zonder dierlijke producten! We begrijpen dat jouw trouwdag speciaal moet zijn en daarom bieden we aan om jouw droomtaart tot leven te brengen met smaken die bij jouw persoonlijkheid en stijl passen.

Sweet Table

Naast onze prachtige bruidstaarten bieden wij ook een heerlijke sweet table met een assortiment vegan lekkernijen. Van verrukkelijke cupcakes tot decadente brownies en verfijnde macarons – elk item is met dezelfde zorg en toewijding bereid als onze bruidstaarten. Onze Sweet Table is perfect om jouw gasten te verwennen met een uitgebreide selectie zoete traktaties die bijdragen aan de feestelijke sfeer van jullie speciale dag.

Testimonials

  • Alleen al voor de taart zou ik nog een keertje willen trouwen! De taart was niet alleen heerlijk, maar ook prachtig! Hij paste perfect bij het bruidsboeket en de hele sfeer van de locatie. Bijna alle bruiloftsgasten hebben een tweede of zelfs een derde stuk genomen! Ook de proeverij vooraf was goed georganiseerd en helemaal gezellig gemaakt. Dankjewel

    Laura & Steven

OUR PARTNERS

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer