Perfect Pastry is net verhuisd. * Online bestellen heeft de voorkeur * Bezorgen alleen mogelijk in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar * Afhalen alleen op afspraak

Bruidstaarten

Een bruiloft is iets bijzonders en daar hoort ook een bijzondere bruidstaart bij. Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak of in een bepaald thema, passend bij de rest van het feest. Het kan allemaal. Wij helpen jullie graag om tot een bijzonder idee te komen. Taarten van Perfect Pastry zijn altijd vers en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten. Bruidstaarten zijn bij ons geen routinewerk, maar altijd origineel en persoonlijk voor jullie ontworpen. Bruidstaarten kunnen worden besteld en bezorgd in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg & Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Noordwijk & Westland.

Trouwen jullie in een kleine gezelschap en willen jullie  bruidstaart of andere lekkernijen voor 30 personen of minder?

Dan is de start prijs €250,00.

COVID-19 UPDATE:

BRUIDSTAART in 2021? Maak afspraak voor een bruidstaart proeverij liefst 2 maanden van te voren.

Laat je inspireren in onze bruidstaarten galerij >

 • Prijzen bruidstaart

  Naked/semi naked taarten starten vanaf €7,50 pp
  Botercréme taarten starten vanaf € 7,50 pp
  Fondant taarten starten vanaf € 8,00 pp
  Sweet table (4 st.gebakjes) vanaf €8,50 pp, min orderbedrag €275,00

 • Extra's

  Cupcakes vanaf € 2,95
  Mini cupcakes vanaf € 1,50
  Macarons  € 2,25
  De kosten voor een bruidsproeverij bedragen €45.

Werkwijze

 • 1. Contact

  Jullie hebben ons werk gezien op sociaal media of tijdens het scrollen door het internet. Het eerste contact verloopt via e-mail of telefonisch. Indien jullie dit wensen kunnen wij elkaar ontmoeten in de bakkerij. Wij adviseren 3 tot 6 maanden voor de bruiloft het eerste contact te leggen. Hier spreken we ook de datum voor de proeverij af. Het formulier wordt per mail naar jullie gestuurd en aan de hand van jullie voorkeur maken wij allemaal lekkere smaken voor jullie om te proeven.

 • 2.Proeverij

  Super leuk dat jullie op de bruidstaarten proeverij komen! Tijdens de proeverij zorgen wij dat jullie de best passende combinatie van de smaken kiezen en bespreken wij het design van de taart. Praktische informatie komt ook aan de beurt zoals de locatie, bezorging (regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg & Wassenaar), bruiloft styling, etc. alles moet kloppen! Julie kunnen met max. 4 personen op proeverij komen. Geef het aantal tijdig aan ons door.

 • 3.Offerte

  Alles wat wij hebben besproken wordt in de offerte benoemd. Wij versturen de offerte uiterlijk 2 weken na de proeverij toe. Indien nodig, of op jullie verzoek, maken we tekeningen van het design van de bruidstaart. Als jullie dit graag willen horenwij dit graag tijdens de proeverij. Na jullie akkoord reserveren wij jullie plekje.

 • 4. Maken

  Het wordt spannend! Jullie mooiste dag komt steeds dichterbij. Wij hebben éën week voor de bruiloft contact om alle details nog een keertje door te nemen. Daarna gaan we aan de slag met het bakken en kopen we het mooiste en lekkerste verse fruit en bloemen in. Op jullie grote dag komt de heerlijke en prachtige bruidstaart op locatie! Het feest kan beginnen.

Testimonials

 • Alleen al voor de taart zou ik nog een keertje willen trouwen! De taart was niet alleen heerlijk, maar ook prachtig! Hij paste perfect bij het bruidsboeket en de hele sfeer van de locatie. Bijna alle bruiloftsgasten hebben een tweede of zelfs een derde stuk genomen! Ook de proeverij vooraf was goed georganiseerd en helemaal gezellig gemaakt. Dankjewel

  Laura & Steven

OUR PARTNERS

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer