Online Bestellen* Workshops* Custom made Bruidstaarten en Sweet Tables* 100% ambachtelijk

Bruidstaarten

 

Een bruiloft is iets bijzonders en daar hoort ook een bijzondere bruidstaart bij. Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak of in een bepaald thema, passend bij de rest van het feest. Het kan allemaal. Wij helpen jullie graag om tot een bijzonder idee te komen. Taarten van Perfect Pastry zijn altijd vers en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten. Bruidstaarten zijn bij ons geen routinewerk, maar altijd origineel en persoonlijk voor jullie ontworpen. Bruidstaarten kunnen worden besteld en bezorgd in de regio Den Haag, Rijswijk, Leiden, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Noordwijk & Westland. Wij komen graag ook in een andere locatie in hele Nederland en Zuid Holland.

Vegan bruidstaart

Onze vegan bruidstaarten zijn met liefde samengesteld en worden uitsluitend bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Bij Perfect Pastry geloven we dat vegan taarten niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor de ziel. Ook zijn alle bruidstaarten zonder gelatine en alcoholvrij. Onze luxe bruidstaarten worden gemaakt met een breed scala aan heerlijke ingrediënten. Denk aan zacht en vochtig vanillebeslag, rijke chocolade, weelderige frambozencompotes en fluweelzachte botercrème – allemaal zonder dierlijke producten! We begrijpen dat jouw trouwdag speciaal moet zijn en daarom bieden we aan om jouw droomtaart tot leven te brengen met smaken die bij jouw persoonlijkheid en stijl passen.

Sweet Table

Naast onze prachtige bruidstaarten bieden wij ook een heerlijke sweet table met een assortiment vegan lekkernijen. Van verrukkelijke cupcakes tot decadente brownies en verfijnde macarons – elk item is met dezelfde zorg en toewijding bereid als onze bruidstaarten. Onze Sweet Table is perfect om jouw gasten te verwennen met een uitgebreide selectie zoete traktaties die bijdragen aan de feestelijke sfeer van jullie speciale dag.

theperfectwedding-review

 

BRUIDSTAART in 2023 ? Maak afspraak voor een bruidstaart proeverij liefst 6-3 maanden van te voren.

Laat je inspireren in onze bruidstaarten galerij

Proces

 • 1. Contact

  Jullie hebben ons werk gezien op sociaal media of tijdens het scrollen door het internet. Het eerste contact verloopt via e-mail of telefonisch. Wij adviseren 6 tot 3 maanden voor de bruiloft het eerste contact te leggen. Hier spreken we ook de datum voor de proeverij af. Het formulier wordt per mail naar jullie gestuurd en aan de hand van jullie voorkeur maken wij allemaal lekkere smaken voor jullie om te proeven.

 • 2.Proeverij

  Super leuk dat jullie op de bruidstaarten proeverij komen! Tijdens de proeverij zorgen wij dat jullie de best passende combinatie van de smaken kiezen en bespreken wij het design van de taart. Praktische informatie komt ook aan de beurt zoals de locatie, bezorging (regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Rotterdam, Westland), bruiloft styling, etc. alles moet kloppen! Julie kunnen met max. 4 personen op proeverij komen. Geef het aantal tijdig aan ons door. Proeverij afspraak kost bij ons €45. Maar je kan ook een proeverij box To Go bestellen.

 • 3.Offerte

  Alles wat wij hebben besproken wordt in de offerte benoemd. Wij versturen de offerte uiterlijk 2 weken na de proeverij toe. Indien nodig, of op jullie verzoek, maken we tekeningen van het design van de bruidstaart. Als jullie dit graag willen horen wij dit graag tijdens de proeverij. Na jullie akkoord reserveren wij jullie plekje.

 • 4. Maken

  Het wordt spannend! Jullie mooiste dag komt steeds dichterbij. Wij hebben éën week voor de bruiloft contact om alle details nog een keertje door te nemen. Daarna gaan we aan de slag met het bakken en kopen we het mooiste en lekkerste verse fruit en bloemen in. Op jullie grote dag komt de heerlijke en prachtige bruidstaart op locatie! Het feest kan beginnen.

Testimonials

 • Alleen al voor de taart zou ik nog een keertje willen trouwen! De taart was niet alleen heerlijk, maar ook prachtig! Hij paste perfect bij het bruidsboeket en de hele sfeer van de locatie. Bijna alle bruiloftsgasten hebben een tweede of zelfs een derde stuk genomen! Ook de proeverij vooraf was goed georganiseerd en helemaal gezellig gemaakt. Dankjewel

  Laura & Steven

OUR PARTNERS

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer