SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Ideeën voor jouw genderreveal party!

Ben jij in verwachting en wil je graag een genderreveal party organiseren? Wij geven je in deze blog inspiratie voor jouw mooiste genderreveal feest! In verwachting zijn is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Al weken lang ben je in spanning wat het geslacht zal zijn van de kleine. Het onthullen van het geslacht is dan natuurlijk een feestelijk moment. Door een mooie taart met een roze of blauwe binnenkant maak je het feest nog zoeter!

 

Hoe bestel je een genderreveal taart?

Natuurlijk wil jij tot het laatste moment ook in spanning blijven en dat begrijpen wij. Daarom kan je na je echo aan ons je envelop geven met de uitkomst van de verloskundige. Wij zijn dus een van de eerste die het geslacht zullen weten en dat vinden wij een ontzettende eer. We doen er dan uiteraard alles aan om jouw taart tot in de puntjes perfect te bakken en decoreren.

Afhankelijk van wat er natuurlijk in de envelop staat maken wij het beslag in de roze of blauwe kleur en maken wij een heerlijke en romige mascarpone-vulling. In de webshop hebben wij een aantal standaarddesigns die wij kunnen maken in een besteltijd van 3 dagen.

 Voor een grote familie gender reveal party

Natuurlijk zijn er ook heel veel andere opties mogelijk. Denk dan aan een heerlijke sweet table met allerlei zoetigheden zoals koekjes, cupcakes en cakepops met roze en blauwe kleuren. Sommige aanstaande ouders kiezen voor een orgineel idee zoals een beige met goud design van de buitenkant en de binnenkant roze of blauw.  Er kan dus van alles, de sky is de limit!

Je kunt ook een van onze eerdere creaties van hieronder gebruiken als voorbeeld of struin Pinterest af.

gender-reveal-cake-pink-blue

Bestel in de webshop

 

Liever custom made design?

Wil je een speciale ontwerpen voor jullie genderreveal? Wij doen niks liever dan dat. Wij duiken in de wereld van kleine beertjes, uiltjes, steretjes, maken wij teksten zoals “Twinkle, twinkle, little star”, “He or she- open to see” zodat je uitendelijk een prachtige “one of a kind” taart hebt. Ben je nog niet zeker wat er allemaal kan? Wij helpen je graag. Je kan hier maatwerk formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op en de rest volgt!

 

Met de taart topper “Oh baby”  maak je deze taart speels.

gender-reveal-taart-toefjes-bestellen

Gender reveal taart met toefjes

 

 

 

 

For sweet updates follow us on Instagram

@PerfectPastry

By browsing the website, you are agreeing to our cookie terms and privacy policy. Accept