SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Workshop taarten maken

Workshop taarten maken, waar je zelf ook zo’n mooi versierde taart maakt? Wij bieden vanaf 4 personen een workshop naar wens aan, zowel voor particulieren als bedrijven.


Bekijk agenda

Verschillende taarten workshops Den Haag

We bieden een scala aan taarten workshops aan. Vanaf 4 personen kunnen we een workshop op maat aanbieden op een datum en tijdstip die we samen in overleg overeenkomen. In onze kalender hier boven vind je onze geplande workshops. Zo hebben we rond de kerstdagen altijd een workshop kerstronk/Bouche du Noel. Dit is er echt één die je niet wilt missen. Je gaat naar huis met een prachtig gedecoreerde kerststronk waarmee je je kerstgasten heerlijk kunt verwennen. In ons aanbod vind je ook taartdecoratie workshops, American cakes bakken of een masterclass filo deeg maken.

Workshop taarten maken en nog veel meer

Naast workshops taarten maken biedt het Perfect Pastry team nog veel meer aan. We hebben een grote cake studio en daar gebeuren magische dingen. Zo maken we de meest bijzondere bruidstaarten. Hier ligt onze specialiteiten: unieke taarten maken die zowel op het gebeid van design als receptuur one of a kind zijn. Helemaal op maat gemaakt op basis van de favoriete smaken en decoratie wensen van het bruidspaar. Daarnaast hebben we een uitgebreide taarten webshop waarmee we in de omgeving Den Haag, Rijswijk, Voorburg & Wassenaar bij u thuis bezorgen. Zo vind je er heerlijke zoete lekkernijen zoals aardbei cupcakes, banana bread, brownies en cakesicles.

Workshop amerikaanse taarten bakken

Altijd al willen heerlijke redvelvet of wortel taart leren maken? En dat creamcheesee vind je heel lekker maar elke keer gaat iets mis?

Meer informatie

Candy Drip Taart workshop

Heb je ook vaak dat je elke keer Swiss Meringue botercrème probeert te maken maar dat het niet lukt? Of misschien elke keer als je die chocolate drip maakt dat hij te hard is of juist te zacht is? Weet je niet waarom? Hoe fijn zou het zijn om een heerlijke fluffy en zachte Swiss […]

Meer informatie

Red Velvet Taart workshop

Is bakken jouw passie? En wil je leren hoe je een cake op de perfecte manier laat rijzen en een juiste, wat zachtere topping creëert? Dan is dit jouw kans. Doe mee met de Red Velvet cake workshop!

Meer informatie

Fondant marble horensia blomen workshop

Elke deelnemer krijgt een ronde taart van 17 cm die hij of zij zelf snijdt, vult met crème au beurre, bekleedt met rolfondant en versieren met hortensia fondant bloemen.

Meer informatie

Testimonials

  • Alleen al voor de taart zou ik nog een keertje willen trouwen! De taart was niet alleen heerlijk, maar ook prachtig! Hij paste perfect bij het bruidsboeket en de hele sfeer van de locatie. Bijna alle bruiloftsgasten hebben een tweede of zelfs een derde stuk genomen! Ook de proeverij vooraf was goed georganiseerd en helemaal gezellig gemaakt. Dankjewel

    Laura & Steven

Find us here

Contactgegevens

E-mail:
winkel@perfectpastry.nl

Tel: 0643007764

Bezoek ons

Openingstijden:

Woensdag, Donderdag, Vrijdag om 11 en 14 uur
Zaterdag om 11 uur

Zondag, Maandag en Dinsdag
Gesloten

Van Alphenstraat 60d, 2274NC Voorburg
Voorburg

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer