OPEN VOOR OPHALEN OP 24-25 december 2023* 100% ambachtelijk * STANDARD & VEGAN *

Onze favoriete cupcakes in Den Haag

Woon jij in de omgeving van Den Haag en ben je op zoek naar cupcakes? Hieronder vind je de meest favoriete cupcakes in Den Haag. Oké, wij zijn niet helemaal objectief maar geloof me als ik zeg dat ze gewoon echt de lekkerste zijn van heel Den Haag. En ze zijn er zelfs vegan of glutenvrij. Hieronder 6 van mijn favoriete smaken. De cupcakes zijn helemaal naar jouw wens samen te stellen in onze webshop.

Karamel zeezout cupcakes

De romige karamel zeezout cupcakes met vanille worden op ambachtelijke wijze gemaakt. De huisgemaakte salted caramel cream cheese maakt deze vanille cupcakes tot een heerlijke traktatie. Ideaal voor een verjaardag, kinderfeestje of bedrijfsfeestje.

Red Velvet cupcakes (ook glutenvrij)

Deze cupcake is gemaakt van zachte, rode chocolade die wordt afgetopt met cream cheese. Red Velvet cupcakes zijn er ook glutenvrij zodat je met een glutenallergie ook gewoon mee kunt genieten van dit lekkers.

Rocky Road cupcakes

De originele Rocky Road cupcakes zijn een lust voor het oog met marsmallows, popcorn, pistache en stukjes Oreo’s als topping. De chocolade botercrème zorgt voor een heerlijke basis van deze originele cupcake.

S’mores cupcakes

Zoek je een originele lekkernij voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Onze S’mores cupcakes zijn gemaakt van zandkoekjes en chocolade cake met een topping van meringue en chocolade botercrème. Deze cupcakes zijn er niet in het mini formaat, alleen het standaard cupcake formaat.

Vegan banana cupcakes

Onze vegan banana cupcakes zijn gemaakt van vanille cake en plant-based banaan botercrème, ideaal voor de vegans onder ons. De vegan banana cupcakes zijn 100% plantaardig. Een aantal van de producten die melk, boter en eieren vervangen zijn vegan boter, soyamelk, kokosolie, havermelk en appelmoes.

Witte chocolade cupcakes

Wil jij de show stelen op een verjaardag of ander feestje? Kijk dan eens naar onze witte chocolade cupcakes. Niet alleen een plaatje om te zien maar ook nog eens heel lekker. Ze zijn gemaakt van vanille en stukjes witte chocolade met als topping witte chocolade botercrème.

Bezorging van de cupcakes in Den Haag

De cupcakes van Perfect Pastry worden bezorgd in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Bezorgkosten zijn tussen €15,50 en €25,- afhankelijk van de locatie. Bestellingen boven de €95,- worden gratis bezorgd en afhalen in Den Haag kan uiteraard ook altijd.

For sweet updates follow us on Instagram

@PerfectPastry

By browsing the website, you are agreeing to our cookie terms and privacy policy. Accept