Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Click here for the new flyer!
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Bruidstaarten

naked cake, boho wedding cake, seminaked cake, taart met verse bloemen

Photocredits: “Underneath the Apple Tree”

Bruidstaart

Een bruiloft is iets bijzonders en daar hoort ook een bijzondere bruidstaart bij. Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak of in een bepaald thema, passend bij de rest van het feest. Het kan allemaal. Wij helpen u graag om tot een bijzonder idee te komen. Taarten van Perfect Pastry zijn altijd vers en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten. Bruidstaarten zijn bij ons geen routinewerk, maar altijd origineel en persoonlijk voor u ontworpen. Bruidstaarten kunnen worden besteld vanaf 40 personen.

Voor het maken van een bruidstaart maaken wij graag een afspraak met u om uw persoonlijke wensen qua ontwerp en decoratie te bespreken.

Gallery photos Zie de Bruidstaarten Galerij voor diverse voorbeelden.

Liever cupcakes?

Wilt u naast uw bruidstaart ook cupcakes of liever alleen cupcakes? Dat kan natuurlijk ook. De cupcakes worden gevuld met verschillende crèmes. Ook de cupcakes kunnen wij feestelijk decoreren met bijvoorbeeld suikerbloemen in het thema of de kleur van jullie bruiloft.

buttercream cupcakes, bruiloft cupcakes

Proefafspraak? Neem snel contact op!Contact
seminaked cake, bloementaart, trouwtaart, naked cake

Photocredits: “Underneath the Apple Tree”

Proeven

Proefafspraken vinden op afspraak plaats in onze winkel in Scheveningen. De kosten voor een bruidsproeverij bedragen €25. Als jullie besluiten een bruidstaart voor 40 personen of meer te laten maken, wordt de proeverij niet in rekening gebracht. En natuurlijk mogen jullie wat er overblijft meenemen naar huis.

Perfect Pastry
Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!