Perfect Pastry heeft verkorte werktijden wegens Corona crisis. Check The Quarantine Sweet Time Collection

Bruidstaarten

Een bruiloft is iets bijzonders en daar hoort ook een bijzondere bruidstaart bij. Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak of in een bepaald thema, passend bij de rest van het feest. Het kan allemaal. Wij helpen u graag om tot een bijzonder idee te komen. Taarten van Perfect Pastry zijn altijd vers en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten. Bruidstaarten zijn bij ons geen routinewerk, maar altijd origineel en persoonlijk voor u ontworpen. Bruidstaarten kunnen worden besteld vanaf 40 personen.

Trouwt u op Scheveningen bij een strandtent? Dan bezorgen wij daar gratis!

 • Prijzen

  Naked/semi naked taarten starten vanaf €6,50 pp
  Botercréme taarten starten vanaf € 7,00 pp
  Fondant taarten starten vanaf € 7,50 pp
  Sweet table (4 st.gebakjes) vanaf €8,50 pp

 • Extra's

  Cupcakes vanaf € 2,95
  Mini cupcakes vanaf € 1,50
  Macarons  € 2,25
  De kosten voor een bruidsproeverij bedragen €25.

  Als jullie besluiten een bruidstaart voor 40 personen of meer te laten maken, wordt de proeverij niet in rekening gebracht. En natuurlijk mogen jullie wat er overblijft meenemen naar huis.

Werkwijze

 • 1. Contact

  Jullie hebben ons werk gezien op sociaal media of tijdens het scrollen door het internet. Het eerste contact verloopt via e-mail of telefonisch. Indien jullie dit wensen kunnen wij ook elkaar ontmoeten in de bakkerij. Wij adviseren 6 tot 3 maanden voor de bruiloft het eerste contact te leggen. Hier spreken we ook de datum voor de proeverij af. Het formulier wordt per mail naar jullie gestuurd en aan de hand van jullie voorkeur maken wij allemaal lekkere smaken voor jullie om te proeven.

 • 2.Proeverij

  Super leuk dat jullie op de proeverij komen! Tijdens de proeverij zorgen wij dat jullie de best passende combinatie van de smaken kiezen en bespreken wij het design van de taart. Praktische informatie komt ook aan de beurt zoals de locatie, bezorging, bruiloft styling, etc. alles moet kloppen! Julie kunnen met max. 4 mensen op proeverij komen. Geef dit graag op tijd door.

 • 3.Offerte

  Alles wat wij hebben gesproken wordt in de offerte genoemd. Wij versturen offerte uiterlijk 2 weken na de proeverij. Soms maken wij ook tekeningen van het design van de bruidstaart indien dat nodig is. Als jullie dit graag willen is het handig om dit aan te geven. Geweldig, Jullie gaan akkoord en wij gaan jullie plekje reserven.

 • 4. Maken

  Het wordt spannend! Jullie mooiste dag komt steeds dichterbij. Wij hebben nog een contact 1 week voor de bruiloft om alle details nog een keertje door te nemen. Daarna gaan we aan de slag met het bakken, gaan wij op zoek naar het mooiste en lekkerste fruit, verse bloemen en dan komt jullie heerlijke en prachtige bruidstaart op locatie! Het feest kan beginnen.

Testimonials

 • Alleen al voor de taart zou ik nog een keertje willen trouwen! De taart was niet alleen heerlijk, maar ook prachtig! Hij paste perfect bij het bruidsboeket en de hele sfeer van de locatie. Bijna alle bruiloftsgasten hebben een tweede of zelfs een derde stuk genomen! Ook de proeverij vooraf was goed georganiseerd en helemaal gezellig gemaakt. Dankjewel

  Laura & Steven

OUR PARTNERS

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer