SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Bestelproces

Hoe bestel je een bruidstaart?

Nermina 6 Perfect Pastry

Contact

3-6 maanden

De eerste stap van jullie bruiloftstaartreis begint met het boeken van een proeverij met consult van 45 min(€45) of consult van 15 min+to-go box (€30,50). Jullie krijgen een formulier via email om in tevullen zodat wij proeverij zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Wij adviseren een boeking te maken 6-3 maanden voor de bruiloft.

carola jan

Proeverij

Bij een luxe proeverij in onze studio kiezen jullie 4 smaken van de taart om te proeven. We zijn nieuwsgierig naar jullie liefdesverhaal. Smaken die jullie kiezen zijn ook iets persoonlijk. Elke jaar doen wij ons best om heerlijke smaken combinaties samenstellen. Nadat jullie genoten hebben van de smaken dan is het tijd om samen met Nermina jullie droomtaart ontwerpen.

details bruidstaart Nermina 1

Offerte

Na jullie consultatie en proeverij wordt een gedetailleerde schets van het voorgestelde ontwerp en offerte verstrekt voor jullie overweging en goedkeuring. Vervolgens is aanbetaling van 50% vereist (waarvan 25% een niet-restitueerbare) om jullie reservering te bevestigen.

Marble blauw taart witteroos

Let’s celebrate

Wij zullen weer contact met elkaar hebben via e-mail of telefonisch, ongeveer 2 weken voor de bruiloft, om de laatste details te bespreken. We zullen rechtstreeks communiceren met jullie locatiecoördinator of weddingplanner en zorgen voor de levering van jullie taart, het transport vanuit onze studio naar jullie locatie, en de montage met de grootste zorg.

TIP: Persoonlijk taartaansnij service door Nermina is mogelijk. Vraag naar meer informatie.

Interesse in onze heerlijke bruidstaarten?

Love Notes
Mardie & Dominic"Nermina heeft voor ons een niet alleen prachtige maar ook heerlijke taart gemaakt. Tijdens de proeverij was er ook rekening gehouden met allergieën. Ik zou Perfect Pastry zeker aanraden!"
Bruidstaart brochure

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer