Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Click here for the new flyer!
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Over Perfect Pastry

Nermina Brkic

Nermina Ik ben Nermina Brkic, eigenaresse van Perfect Pastry en gediplomeerd cake decorator. Bakken en decoreren begon voor mij al heel vroeg als passie. Als kind vond ik grote voldoening in het verrassen van mensen met desserts die er prachtig uitzien en heerlijk smaken. Later wilde ik me gaan professionaliseren en het vak tot in de kneepjes leren. Ik volgde cursussen en opleidingen, haalde mijn PME Professional Master Certificaat en starte in 2011 mijn eigen bedrijf. Inmiddels is mijn werk zelfs bekend bij Koningin Máxima.

Alles wat wij verkopen maak ik vanaf scratch. De taarten zijn altijd vers en ik werk met ingrediënten van de beste kwaliteit, waar mogelijk biologisch. Verder streef ik altijd naar perfectie. Een taart moet niet alleen heerlijk smaken, maar ook een feest zijn voor het oog.

Taarten zijn sfeermakers. Ik vind het ontzettend eervol om met mijn taarten een aandeel te hebben in bijzondere en feestelijke momenten. Daarbij besteed ik uitgebreid aandacht aan elke klant en elke taart. Wij werken niet met standaardtaarten, maar ontwerpen steeds een originele taart die past bij de gelegenheid en de wensen van de klant.


De winkel

In onze gezellige winkel hangt de sfeer van een poppenhuis. Het ruikt er altijd heerlijk naar vers gebak. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag bakken wij cupcakes, brownies, carrotcakes en cheesecakes om mee te nemen of om van te genieten in onze gezellige ruimte. Ook kun je bij ons een high tea reserveren, workshops volgen of kinderfeestjes geven. Verder vindt u bij ons een uitgebreid taartendecoratie assortiment voor de thuisbakker, met fondant, marsepein, bakpannen, uitstekers en stylingartikelen zoals kleurrijke bordjes, slingers, cupcake stands en nog veel meer om uw feest compleet te maken. Als u iemand wilt verrassen met bijvoorbeeld een workshop of een high tea hebben wij ook onze eigen Perfect Pastry cadeaubon.

Perfect Pastry
Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!