Perfect Pastry is net verhuisd. * Online bestellen heeft de voorkeur * Bezorgen alleen mogelijk in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar * Afhalen alleen op afspraak

Nermina Brkic

THE OWNER & SWEET MASTERMIND

Wat zes jaar geleden begon als hobby en met het simpele idee om speciale taart te maken voor bijzondere momenten, is inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf waar ik en mijn collega’s elke dag met plezier lekkere en creatieve zoetigheid maken. Wij worden nog steeds blij van de geur van versgebakken koekjes!

Perfect Pastry onderscheidt zich in de aandacht die zij besteedt aan elk detail, in zowel smaak en receptuur, als in ontwerp en decoratie. Onze klanten zijn niet zelden verrast van ons werk, dat we maken in een open keuken.

We zijn gespecialiseerd in het maken van taarten en cupcakes op maat en wens van onze klanten. Daarnaast is een aantal van onze populaire taarten, cupcakes en kleine sweets vanaf 2019 ook gemakkelijk te bestellen in de web shop.

In 2018 is onze keuken vergroot om meer ruimte te maken voor de bakkerij waar alle creaties tot stand komen. Daarme kunnen we ook voldoen aan de grote vraag naar workshops, High Tea’s en Babyshowers party’s. Onze flowerwall geeft een prachtig decor voor feestelijke foto’s van de babyshower.

Onze missie:
Spread joy & beauty through cake!

Sweetest seasonal events

Step into the world of Pastry and the arts behind it, always up to date.
No spam we promise, only 4 times a year.

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer