SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Smaken bruidstaart

Hoe kies je smaak van de bruidstaart?

Tijdens one bruidstaart proeverij kunnen jullie verschillende smaken van bruidstaarten proeven. Ik (Nermina) ben gek op goede, lekkere en verassende smaken van de taarten en ik maak in de bakkerij eigelijk niks wat ik zelf niet lekker vind!

Ook al is chocolade taart een van mijn favoriete (yumm! met heerlijke salted caramel saus of frambozen vulling) weet ik dat voor de bruiloft smaak van frisse lemon curd of aardbeien mousse is heel licht en wat beter passend bij een volle dag van heerlijk eten en drinken!

Ik zal jullie begeleiden en adviseren bij het kiezen van de perfecte taart voor jullie huwelijksfeest. Of jullie nu op zoek zijn naar een klassieke bruidstaart met witte fondant of een moderne taart met unieke smaken en decoraties, wij hebben het allemaal.
Het kiezen van de juiste smaken voor jullie bruidstaart kan een leuke maar uitdagende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende smaken om uit te kiezen en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste past bij jullie en jullie gasten. Hier zijn enkele tips om jullie te helpen bij het kiezen van de perfecte smaken voor jullie bruidstaart.

Overweeg jullie persoonlijke smaak

De smaak van jullie bruidstaart moet bij jullie persoonlijke smaak passen. Als jullie van chocolade houden, kan een chocolade bruidstaart een goede optie zijn. Als jullie van fruitige smaken houden, kan een heerlijke aardbeien met witte chocolade – of verse frambozen met mascarpone vulling een goede keuze zijn. Denk ook na over de smaken die jullie graag combineren. Misschien willen jullie een chocolade bruidstaart met salted caramel en pecanoten.

Denk aan jullie gasten

Hoewel het belangrijk is om jullie persoonlijke smaak in overweging te nemen, is het ook belangrijk om te denken aan de smaak van jullie gasten. Als jullie weten dat veel van jullie gasten van lemon of vanille houden, zou het een goed idee kunnen zijn om deze smaken te overwegen. Als jullie gasten hebben met speciale dieetwensen, zoals glutenvrij of veganistisch, dan is het belangrijk om deze smaken ook in overweging te nemen.

Welke smaak bruidstaart zou jij kiezen?

Als jullie moeite hebben om te kiezen tussen verschillende smaken, overweeg dan om te kiezen voor een combinatie van smaken. Bijvoorbeeld, een vanille bruidstaart met aardbeien of een champagne (uiteraard alcoholvrij)  bruidstaart met karamel en zeezout. Per laag taart is dat zeker mogelijk.

Vraag om advies

Als jullie nog steeds moeite hebben om te beslissen welke smaken het beste werken voor jullie bruidstaart, vraag dan om advies van jullie bakkerij. Als ervaren patissier kan ik jullie helpen bij het kiezen van smaken die goed bij elkaar passen en die passen bij jullie en jullie gasten.

Ben je benieuwd naar onze bruidstaart brochure?

Vul hier je gegevens in en ontvang onze bruidstaart brochure. Veel kijk plezier!

Bruidstaart brochure

Boek een proeverij!

Het kiezen van de juiste smaken voor jullie bruidstaart kan een uitdagende taak zijn, maar het is ook een leuke manier om jullie huwelijksdag persoonlijker te maken. Overweeg jullie persoonlijke smaak, denk aan jullie gasten en vraag om advies als jullie er niet uitkomen. Met de juiste smaken zal jullie bruidstaart een heerlijke toevoeging zijn aan jullie huwelijksfeest.

GET IN TOUCH

Proeverij boeken?

smaken-voor-de-bruidstaart
winterse -smaken-voor-de-bruidstaart

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer