Perfect Pastry is net verhuisd. * Online bestellen heeft de voorkeur * Bezorgen alleen mogelijk in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar * Afhalen alleen op afspraak

Cupcakes

cupcakes bestellen, cupcakes kerst, cupcakes red velvet, cupcakes den haag, cupcakes the hague, order cupcakes the hague, cupcakes bestellen den haag, cupcakes oreo, cupcakes m&mOp zoek naar leuke, originele cupcakes om een verjaardag, een bedrijfsfeest, een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid te vieren? De cupcakes van Perfect Pastry bieden eindeloos veel variatie in kleur en decoratie voor elke gelegenheid. Het zijn eigenlijk leuke mini-taartjes voor één persoon. Ze zijn kant-en-klaar, hoeven niet gesneden te worden en worden op maat gemaakt.

Cupcakes op Maat?Contact

Gallery photos Zie de Cupcakes Galerij voor diverse voorbeelden.

Cupcakes shop The Hague, taarten bestellen Den Haag, cupcakebar, cucpakes bestellen, order cupcakes

smaken

Elke week kan je 6 verschillende smaken vinden in onze cupcakebar.
[wrc_column grid=”2″ width=”1″ type=”start”]Vanilla
Chocolade
Red velvet (echt Amerikaans)
Oreo
Stroopwafel
Framboos
Aardbein
Dulce de Leche
Lemon Meringue[/wrc_column]
[wrc_column grid=”2″ width=”1″ type=”end”]White chocolate
Daim s’mores
Wortel cupcakes
Banana
Rocky road
Vegan Chocolade
Vegan orange cardamom
Vegan kokos[/wrc_column]decoraties

Standaard bieden we ze gedecoreerd met botercrème, Swiss Meringue botercrème, cheesecream, ganache of met de handgemaakte fondant decoratie naar keuze. Ook is het verder mogelijk deze naar eigen wens of kleur te decoreren met bijvoorbeeld een logo of een foto van eetbaar papier.

Bestellen

Ze kunnen al besteld worden vanaf €1,50 per stuk. De prijzen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Kijk hier voor de prijzen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer