Webshop taarten en sweets* Workshops* Wedding Cakes* Plantbased cakes

Cupcakes

Op zoek naar leuke, originele cupcakes om een verjaardag, een bedrijfsfeest, een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid te vieren? De cupcakes van Perfect Pastry bieden eindeloos veel variatie in kleur en decoratie voor elke gelegenheid. Het zijn eigenlijk leuke mini-taartjes voor één persoon. Ze zijn kant-en-klaar, hoeven niet gesneden te worden en worden op maat gemaakt. Je kunt de cupcakes bestellen via onze webshop. Bezorging van de cupcakes kan alleen in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Afhalen kan op afspraak in Den Haag.

Cupcakes vanille

Verschillende smaken cupcakes

We maken cupcakes in verschillende smaken zoals de standaard vanille cupcakes, chocolade cupcakes en bananen cupcakes. Maar je vindt bij ons ook echte Amerikaanse red velvet cupcakes en cupcakes in de smaken Oreo, stroopwafel, framboos, aardbei, Dulce de Leche, Lemon Meringue en Daim s’mores. Een echte originele cupcake is de Rocky Road gemaakt van chocolade botercrème, marshmallows, stukjes Oreo’s, pistache & popcorn. Er is echt voor ieder wat wils. Staat jouw smaak er toch niet tussen, dan maken we ze ook op aanvraag in jouw lievelingssmaak! Standaard bieden we ze gedecoreerd met botercrème, Swiss Meringue botercrème, cream cheese, ganache of met handgemaakte fondant decoratie naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk deze naar eigen wens of kleur te decoreren met bijvoorbeeld een logo of een foto van eetbaar papier, leuk voor een bedrijfsfeestje! Wil jij Cupcakes op Maat? Neem dan contact op.

Vegan en glutenvrije cupcakes Den Haag

Helemaal volgens de laatste foodtrends maken wij ook vegan en glutenvrije cupcakes. Wat dacht je bijvoorbeeld van Vegan Chocolade, Vegan Orange Cardamom of Vegan Kokos? Ook de glutenvrije Red Velvet is favoriet bij velen! De vegan cupcakes zijn echt 100% plantaardig. Een aantal van de producten die boter, melk en eieren vervangen zijn: vegan boters, soya of havermelk, kokosolie en appelmoes.

Cupcakes tijdens een babyshower

Cupcakes kunnen altijd en zijn vooral tijdens een babyshower een echte lekkernij. Bij ons kan je kiezen welke kleur cupcakes je wilt serveren. Kies je voor babyshower jongen dan krijg je ook blauwe cupcakes en kies je voor babyshower meisje dan krijg je roze cupcakes. Vind je dit te zoetsappig, bestel dan bijvoorbeeld de overheerlijke karamel zeezout cupcakes. De cupcakes zijn per 6 of 12 stuks te verkrijgen.

roze-cupcakes-doos-6-stuks  

Sweetest seasonal events

Step into the world of Pastry and the arts behind it, always up to date.
No spam we promise, only 4 times a year.

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer