Perfect Pastry - Gentsestraat 13, 2587HK, Den Haag – Tel: 070 - 750 3833      Nederlands  Nederlands  |   English English
Facebook Twitter Pinterest Google+ Instagram

Gender Reveal Taart

Naast verjaardagen zijn er veel andere momenten waarop je de lekkerste en mooiste taart wilt delen met vrienden en familie. Geslaagd voor je examen, een nieuw huis of een nieuwe baan? Allemaal reden voor een mooie en gedecoreerde taart op maat.

gender reveal taarr, geslacht onthuling taart bestellen

Gender Reveal Party

Een nieuwe trend is het gender reveal feestje waarmee vrienden en familie het begin van een nieuw leven vieren. Wij maken een mooie taart die van buiten op een eenvoudige babytaart lijkt, versierd met bijvoorbeeld schoentjes of speentjes van fondant. Maar bij het aansnijden ziet het gezelschap aan de kleur van de vulling of de baby een jongetje of een meisje wordt.

Babytaarten Galerij Zie de Baby Taarten galerij voor diverse voorbeelden.

Babyshower Dessert table

sweet table, babyboy babyshower blue

De Babyshower Dessert table is een populaire combinatie van een met fondant gedecoreerde taart, verschillende soorten koekjes, cupcakes en macarons op een mooi aangeklede tafel. Wij bieden ook de mogelijkheid om de babyshower in onze gezellige ruimte te vieren of op een door jullie gekozen locatie.

Bespreek de Mogelijkheden!Contact

Omdat wij een klein bedrijf zijn hechten wij veel waarde aan de service voor onze klanten. Wij denken met u mee en maken voor elk feest de lekkerste en leukste zoete creaties. Bent u op zoek naar een perfecte toevoeging aan een bijzonder feestje, neem dan contact met ons op.

Babyshower taart jongenGender-reveal-roze-binnenkant-taart

Perfect Pastry
Perfect Pastry Newsletter
Subscribe today!