SHOP ONLINE * STANDARD & VEGAN * BRUIDSTAART SPECIALIST

Referenties

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over Perfect Pastry taart en cupcakes.

Topic Travel (bedrijf): Ter introductie van ons nieuwe logo hebben wij Perfect Pastry gevraagd om een taart te maken voor deze feestelijke gelegenheid. Daarna hebben wij 20 kleine taarten met het nieuwe logo besteld bij Perfect Pastry en die waren bezorgd bij onze relaties. De grote taart met ons logo van fondant was een groot succes , de kleinere taartjes vielen ook erg in de smaak. Wij waren zeer tevreden met het precieze werk van Perfect Pastry.

Sanja Taslaman ex Behram (workshop): Wij hadden een verjaardagsfeestje met 14 vijfjarigen. Dit klinkt als een recept voor een ramp maar niets was minder waar. Het personeel was erg behulpzaam met de kinderen, zij zorgden ervoor dat ieder kind genoeg aandacht kreeg en dat iedereen wist wat te doen. Het koekjes project werd een enorm succes en de taart die we kregen tijdens de pauze was heerlijk. Heel erg bedankt, we zullen zeker weer terugkomen!!

Leila Prnjavorac : Geweldig lekkere taart en cupcakes. Heerlijke vulling en prachtig versierd resultaat. Wij hebben een taart voor 60 man besteld en iedereen vroeg wie hem gemaakt had, hij was zo heerlijk! Wij bestellen met de feestdagen weer en
onze dochter komt er graag cupcakes versieren, wat we regelmatig met plezier doen.

Susanne Scholte Bij een strand bruiloft hoort ook een taart met het thema ‘strand’ vonden wij. Op pinterest was al snel de afbeelding gevonden zoals hij er uit moest komen te zien, nu nog iemand zoeken die heerlijke en mooie taarten kon maken. ..Al snel kwamen wij terecht bij Perfect Pastry en Nermina verzorgde een heerlijke proeverij voor ons! We konden van te voren de smaken uitkiezen en tijdens de proeverij was het dan ook echt smullen! Helemaal verrast waren wij toen we zagen dat de schelpen op de taartjes eetbaar waren..ze zagen er ontzettend echt uit! Naast een smaakvolle taart met verse ingrediĆ«nten was de taart ook nog eens helemaal passend bij onze strandbruiloft. Die dag scheen de zon, en na het JA-woord hebben wij met onze gasten genoten van de taart en was het een echte verrassing hoe mooi hij was geworden!

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer