* Online taarten bestellen min 72 uur* Hot sweet deals elke week* Workshops* Taartenwebshop

De leukste cupcakes bestellen voor een babyshower

Wat een eer, het is aan jou de taak om de babyshower te organiseren voor jouw vriendin, dochter of nichtje! Jij mag een (mid)dag organiseren om de mama-to-be in het zonnetje te zetten. Een leuke taak maar vaak ook veel werk. Wist je dat wij je werk uit handen kunnen nemen? Hoe leuk is het namelijk om overheerlijke cupcakes te serveren op de babyshower?! We hebben ze zelfs in de kleuren van het geslacht van de baby. En je hoeft ze niet zelf te maken want de leukste cupcakes bestellen voor een babyshower doe je bij Perfect Pastry. In deze blog meer over de leukste cupcakes en andere tips voor een geslaagde babyshower.

Maak er echt een feestje van

Je kunt tegenwoordig op Pinterest allerlei idee├źn opdoen voor de versiering van een babyshower. En echt, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Veel kan je zelf in elkaar knutselen. Ben je niet zo creatief dan is een middagje shoppen bij Bol.com, Action of Xenos zeker aan te raden. Als je op tijd begint met nadenken over de aankleding van de babyshower dan zijn er vast koopjes te vinden. Of is er toevallig iemand in de groep genodigden heel creatief? Vraag of diegene iets wilt maken. Ze vindt het vast en zeker leuk om een bijdrage te leveren aan de babyshower.

Eten en drinken op een babyshower

Een babyshower is er natuurlijk om de mama-to-be in het zonnetje te zetten maar het is ook een (mid)dag vol eten en drinken. Of je er nu voor kiest om iedereen iets te laten maken, jij gaat zelf de keuken in of je bestelt alles, bij een babyshower hoort lekker eten en drinken. Vaak is dit in de kleuren van het geslacht van de baby. Dus voor een jongetje alles blauw en voor een meisje alles roze. Hoeft natuurlijk niet maar is wel heel leuk. Let er wel op dat de hapjes geschikt zijn om tijdens de zwangerschap te eten. Rauw vlees en sommige vissoorten kan je beter achterwege laten.

De leukste cupcakes bestellen voor een babyshower

Cupcakes kunnen altijd en zijn vooral tijdens een babyshower een echte lekkernij. Bij ons kan je kiezen welke kleur cupcakes je wilt serveren. Kies je voor babyshower jongen dan krijg je ook blauwe cupcakes en kies je voor babyshower meisje dan krijg je roze cupcakes. Vind je dit te zoetsappig, bestel dan bijvoorbeeld de overheerlijke karamel zeezout cupcakes. De cupcakes zijn per 6 of 12 stuks te verkrijgen. Bezorging van de cupcakes kan alleen in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Afhalen kan op afspraak in Den Haag.

Babyshower taart in plaats van cupcakes bestellen voor een babyshower

Wil je echt uitpakken op de babyshower dan kan je ook de babyshower taart bestellen, deze taart kan zelfs mooi afgewerkt worden met een prachtige taarttopper. Je hebt de keuze uit een taart van 15 of 20 cm of een tweelaagse taart voor maar liefst 25 tot 28 personen. Heb je afwijkende wensen? Wij maken deze taart met alle liefde op maat, stuur dan een mail met jouw wensen. Voor deze taarten geldt dat je ze kan afhalen op afspraak in Den Haag en bezorgen alleen mogelijk in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Bestel een babyshower taart wel minimaal 72 uur van tevoren.

Lekker drankjes op een babyshower

Naast thee, water en ranja kan je ook lekker mocktails maken voor de babyshower. Mocktails zijn cocktails zonder alcohol, zodat de mama-to-be ook lekker mee kan drinken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mojito zonder rum, sangria zonder alcohol of een mimosa met Sprite in plaats van Prosecco? Lekker recepten voor alcoholvrije cocktail vind je op 24baby.nl.

P.S. Wist je dat wij ook cupcakes hebben om het geslacht van de baby bekend te maken? Check onze gender reveal cupcakes.

For sweet updates follow us on Instagram

@PerfectPastry

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer