* Online taarten bestellen min 72 uur* Hot sweet deals elke week* Workshops* Taartenwebshop

Cupcakes bestellen in verschillende thema’s

Cupcakes zijn de ideale traktatie tijdens eigenlijk alle feestelijke gelegenheden. Ze zijn kant-en-klaar, ze hoeven niet gesneden te worden en ze worden op maat gemaakt. Cupcakes bestellen is dan ook eenvoudig en snel gedaan via onze website. We maken de cupcakes in verschillende thema’s, voor iedere gelegenheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke roze of blauwe cupcakes tijdens een babyshower of gewoon als bedankje iemand verwennen met onze box of sweets.

Halloween cupcakes box

Traditioneel een feestdag wat vooral gevierd werd in Ierland, Engeland, Amerika en Canada maar in Nederland steeds meer terrein wint is Halloween. Ieder jaar op 31 oktober verkleden kinderen zich en gaan de versierde deuren langs voor snoepjes. Het is de ideale avond om met vrienden en familie samen te komen en lekker te smullen van onze Halloween cupcakes box.

Babyshower cupcakes bestellen

Nog een trend die is overgewaaid vanuit Noord-Amerika en Zuid-Amerika is de babyshower. Vaak wordt de toekomstige moeder in het zonnetje gezet tijdens de 7e maand van haar zwangerschap. Dit is vooral een gelegenheid om samen te komen met familie en vriendinnen en te genieten van lekker eten en drinken. Hoe leuk is het om deze dag te vieren met roze en/of blauwe babyshower cupcakes?

Get Well Soon cupcakes

Voor iedereen die een moment van geluk nodig heeft in deze bijzondere tijd hebben wij een prachtige doos cupcakes bedacht met de tekst: get well soon. Uiteraard kan dit ook een anders tekst zijn zoals ‘Je bent een topper’. Je mag zelf een tekst verzinnen en doorgeven. Dan zorgen wij dat deze boodschap op de cupcakes komt te staan met eetbaar papier.

Box of Sweets

Kan je niet kiezen tussen cupcakes en cakesicles, je weet wel die leuke cakejes op een stokje? Dan hebben we speciaal voor jou de Box of Sweets gemaakt met 3 cupcakes en 3 cakesicles. Deel deze samen met je geliefde, kids, familie, vrienden of met je collega’s. Gegarandeerd succes!

Bedrijfscupcakes

Heb je iets te vieren met de afdeling of misschien wel met het hele bedrijf? Hebben jullie een bepaald target gehaald, een nieuwe vestiging geopend of wil je ze gewoon bedanken voor de flexibiliteit van het thuiswerken? Trakteer de collega’s op cupcakes! De bedrijfscupcakes van Perfect Pastry zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen, waarbij jullie logo op eetbaar papier getoond kan worden.

Cupcakes bestellen en bezorging rondom Den Haag

De cupcakes van Perfect Pastry kunnen besteld worden via de webshop en worden bezorgd in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Bezorgkosten zijn tussen €15,50 en €25,- afhankelijk van de locatie. Bestellingen boven de €95,- worden gratis bezorgd en afhalen in Den Haag kan uiteraard ook altijd.

For sweet updates follow us on Instagram

@PerfectPastry

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer