* Online taarten bestellen min 72 uur* Hot sweet deals elke week* Workshops* Taartenwebshop

Styled Photoshoot Boho Beach Wedding in Scheveningen

Styled Photoshoot

Vandaag wilde ik jullie de prachtige foto’s laten zien van het decoratieconcept van de Styled Shooting in Scheveningen. Hier kon je gezellig met de naaste familieleden op het strand zitten en genieten van bijvoorbeeld de zonsondergang of zonsopgang.🌅


Wat is de styled photoshoot?

Misschien heb je nog nooit van de styled fotoshoot gehoord, maar in de huwelijkswereld is de term heel gebruikelijk. Het is een geweldige kans om een ​​grote groep creatieve mensen te krijgen die allemaal een geweldig idee hebben en bereid zijn om gratis samen te werken om een ​​prachtig project van de stijlvolle bruiloft te realiseren. Aangezien we allemaal met bruidsparen werken en de meesten van ons ook erg visuele types zijn, willen we ons werk laten zien aan het toekomstige paar of zakenpartner, zodat ze het gevoel krijgen van wat we voor hen kunnen doen. De bloemist zal een prachtige corsage maken of een trouwlocatie versieren met de prachtige bloemen die in het gekozen thema zijn, maar de creatie zelf is iets wat creatieve mensen willen maken … en dat is waarschijnlijk iets artistieks, of de nieuwe trends, of gewoon iets wat zij/hij al heel lang wil doen, maar er nooit de kans voor heeft gehad.

Concept voor de taart

Toen de Duitse Maria mij een mail stuurde met de vraag of ik mee wilde werken aan haar idea of ​​the styled wedding shoot op het Scheveningse strand zei ik meteen ja! Voor een creatieve bruidstaartontwerper is het echt een plezier als je met dezelfde getalenteerde mensen kunt werken en de kans krijgt om iets te creëren dat niet wordt bepaald door de wensen van de klant, maar puur door je eigen ideeën (en dat zijn er veel)… Dus ik wilde een nieuwe trend proberen genaamd “top forward” of staande cake en dit was een geweldige kans. Dus ik googelde het een tijdje en in verband met het thema van de fotoshoot kocht ik wat droogbloemen, een palmblad en een paar mooie kleine witte roosjes. En natuurlijk heb ik een nieuwe stencil willen proberen die ik nog wel eens ga proberen.


Leveranciers : 

Concept en planning: @kimsweddings
Fotografie: @manawanani
Briefpapier: @mw.papeterie
Decoratie: @kissesandkarma.de
Bloemisterij: @nachhaltig_marriage
Taartontwerp: @perfectpastry
Haar & make-up: @anastasia_bridalhair.makeup
Trouwjurk: @anastasia_bridalhair.makeup
Jurk: @manawanani
Herenmodezaak: @wilvorst
Bruidspaar: @katja_klatt @aarrttjjoomm
Getuige: @nazanin_hartmann
Bruidsmeisje: Christoph Hartman
 

For sweet updates follow us on Instagram

@PerfectPastry

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer